RSS FeedsAtalanta wint van AS Roma en verstevigt vierde plaats in Serie A (Sport1 Voetbal)

15 februari 2020 23:09:50

Atalanta heeft de vierde plaats in de Serie A verstevigd. De voetbalclub uit Bergamo versloeg voor eigen publiek AS Roma (2-1), de nummer vijf van de ranglijst. Atalanta heeft nu 6 punten meer dan AS Roma. De beste vier ploegen van de eindklassering mogen volgend seizoen aan de Champions League deelnemen. Edin Dzeko bracht AS Roma in de slotfase van de eerste helft nog wel op voorsprong (0-1). Jose Luis Palomino en Mario Pasalic scoorden in de tweede helft voor Atalanta. Marten de Roon en Hans Hateboer speelden de hele wedstrijd voor de winnende ploeg. Justin Kluivert werd in de 62e minuut gewisseld bij AS Roma.

50 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Emmen neemt punt mee bij Fortuna Sittard (Sport1 Voetbal)
Middenvelder Rosario blij met wat vrijere rol bij PSV (Sport1 Voetbal)