RSS FeedsWolverhampton houdt Leicester City op 0-0 (Sport1 Voetbal)

14 februari 2020 23:36:50

Wolverhampton houdt Leicester City op 0-0 (Sport1 Voetbal)

Leicester City is bij Wolverhampton Wanderers blijven steken op een gelijkspel. Beide ploegen kwamen niet tot scoren. Leicester blijft door het gelijkspel derde. Met 50 punten heeft de ploeg van coach Brendan Rogers 23 punten minder dan koploper Liverpool en één punt minder dan Manchester City. Die ploegen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld. Wolverhampton leek vlak voor rust op 1-0 te komen door een kopbal van Willy Boly. De VAR constateerde echter buitenspel en scheidsrechter Michael Dean keurde het doelpunt af tot woede van iedereen bij Wolverhampton. Leicester kwam in de slotfase met tien man te staan. Hamza Choudhury kreeg na een tackle zijn tweede gele kaart en moest van het veld. Ook tegen tien man kwamen de Wolves niet meer tot scoren. Raúl Jiménez miste voor de thuisploeg nog een grote kopkans in blessuretijd.

48 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Geen winnaar bij Valencia - Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)
Engeland in de ban van Jude Bellingham, het grootste talent na Wayne Rooney (Voetbalzone)