RSS FeedsØdegaard bezorgt Sociedad winst op Mirandes in beker (Sport1 Overig)

13 februari 2020 23:16:54

Ødegaard bezorgt Sociedad winst op Mirandes in beker (Sport1 Overig)

Real Sociedad heeft een eerste stap gezet richting de finale van het Spaanse bekertoernooi. De nummer zes uit La Liga won in eigen huis het eerste duel in de Copa del Rey met 2-1 van CD Mirandes. Op 4 maart volgt de returnwedstrijd in Miranda de Ebro. Mikel Oyarzabal bracht Real Sociedad al na negen minuten op 1-0 vanaf de stip. De thuisploeg kreeg een strafschop na een overtreding op Portu. Mirandes, de nummer 10 uit La Liga 2, kwam op gelijke hoogte via de Braziliaan Mateus Aias. Nog voor rust bracht Martin Ødegaard Sociedad opnieuw op voorsprong. Het doelpunt van de Noorse oud-speler van Heerenveen en Vitesse bleek ook de beslissende. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

32 viewsCategorie: Sport

Badmintonners overtuigend naar kwartfinale van EK (Sport1 Overig)
Bloemen klopt Kramer in strijd om WK-goud, Roest gediskwalificeerd wegens armband (FOK! Sport)