RSS FeedsRonaldo voorkomt in blessuretijd nederlaag voor Juventus (Sport1 Voetbal)

13 februari 2020 23:04:21

Ronaldo voorkomt in blessuretijd nederlaag voor Juventus (Sport1 Voetbal)

Het eerste duel tussen AC Milan en Juventus in de halve finale van het Italiaanse bekertoernooi heeft geen winnaar opgeleverd. Het soms harde duel in San Siro eindigde in een gelijkspel (1-1). Ante Rebic bracht AC Milan op voorsprong. Cristiano Ronaldo maakte in blessuretijd gelijk. Hij benutte een strafschop die hij zelf had verdiend. AC Milan was lang de betere ploeg. Het was vooral aan de 42-jarige doelman Gianluigi Buffon te danken dat Juventus niet meer doelpunten tegen kreeg. Juventus werd sterker nadat AC Milan na 72 minuten met tien man verder moest. Theo Hernandez kreeg een tweede gele kaart voor een overtreding op Paulo Dybala. Matthijs de Ligt speelde de hele wedstrijd voor Juventus. HIj vocht enkele pittige duels uit met Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse spits kreeg een gele kaart omdat hij tijdens een luchtduel een hand in het gezicht van de oud-verdediger van Ajax zette. AC Milan kreeg zeven gele kaarten, Juventus maar één. De andere halve finale gaat tussen Internazionale en Napoli. Het eerste duel tussen die ploegen eindigde woensdag in een uitzege voor de club uit Napels (0-1). Fabian Ruiz maakte het enige doelpunt.

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord dankzij Leroy Fer en Justin Bijlow naar halve finale (Voetbalzone)
Bekerfinale lonkt voor Feyenoord na kleine zege op Heerenveen (Sport1 Voetbal)