RSS FeedsAS Roma en Lazio spelen gelijk in stadsderby (Sport1 Voetbal)

26 januari 2020 20:33:20

AS Roma en Lazio spelen gelijk in stadsderby (Sport1 Voetbal)

De stadsderby tussen AS Roma en Lazio is in een gelijkspel geëindigd. Het duel tussen respectievelijk de nummer 4 en 3 van de Serie A werd 1-1. AS Roma, dat op papier thuis speelde in het Stadio Olimpico, nam in de 26e minuut de leiding. De Bosniër Edin Dzeko troefde in een luchtduel keeper Thomas Strakosha af en zag zijn kopbal via de binnenkant van de paal in het doel verdwijnen. Nog geen tien minuten later kwam Lazio op gelijke hoogte. Keeper Pau López ging opzichtig in de fout. Hij wilde de bal over de lat tikken, maar de bal verdween na een scrimmage via Francesco Acerbi in zijn eigen doel. In de tweede helft kreeg AS Roma een penalty omdat Justin Kluivert naar de grond werd gewerkt, maar na het raadplegen van de VAR besloot de scheidsrechter zijn beslissing terug te draaien. Kluivert werd tien minuten voor tijd gewisseld. AS Roma maakte een einde aan de zegereeks van de stadgenoot, die elf wedstrijden op rij had gewonnen in de Serie A.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV hoopt op komst linksback Van Aanholt (Sport1 Voetbal)
Liverpool moet op herhaling in FA Cup (Sport1 Voetbal)