RSS FeedsEmmen snoept dankzij sterk kwartier Vitesse punten af in Arnhem (FCUpdate.nl Vitesse)

26 januari 2020 14:20:12

Een wedstrijd met twee gezichten heeft Vitesse en FC Emmen zondagmiddag in Arnhem allebei een punt opgeleverd: 1-1. In de eerste helft was de thuisploeg beter en scoorde het alleen via een beauty van Bryan Linssen. Direct na rust waren de rollen precies omgedraaid: FC Emmen creëerde een legio kansen en rondde er via Michael de Leeuw slechts één af. Vitesse bleef voor de vijfde maal op rij wel ongeslagen, maar zal het minst tevreden zijn met het punt.

52 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Vitesse

Vitesse voor rust oppermachtig en na rust onherkenbaar: gelijkspel tegen Emmen (VoetbalPrimeur Vitesse)
FC Emmen pakt ondanks blunderende grens weer eens puntje buitenshuis (Soccernews.nl Vitesse)