RSS FeedsSparta - Fortuna eindigt in 1-1 na een matige wedstrijd (In The Winning Mood)

25 januari 2020 23:01:41

Sparta - Fortuna eindigt in 1-1 na een matige wedstrijd (In The Winning Mood)

Aan een rommelig en matig duel hielden Sparta en Fortuna Sittard ieder een punt over. Sparta kwam na 20 minuten op achterstand. Na de 1-1 van Mattheij in de 73e minuut (met dank aan een blunder van Fortuna keeper Koselev) ontstond een spannende eindfase, waarin geen goal meer viel. Morgenochtend meerrrrr.

74 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Sparta Rotterdam

Sparta en Fortuna houden elkaar in slordig duel in evenwicht (FCUpdate.nl Sparta Rotterdam)
Sparta blijft opnieuw jaren zonder een overwinning in januari (Voetbalzone Sparta Rotterdam)