RSS FeedsRKC verliest ook van VVV en ziet de zorgen groeien (FCUpdate.nl VVV-Venlo)

25 januari 2020 21:46:37

RKC verliest ook van VVV en ziet de zorgen groeien (FCUpdate.nl VVV-Venlo)

RKC heeft zaterdagavond met 1-2 verloren van naaste concurrent VVV-Venlo. Het is de tweede nederlaag in een degradatieduel in zes dagen (2-0 verlies bij ADO Den Haag). De Waalwijkers speelden een goede eerste helft en kwamen verdiend op voorsprong door Emil Hansson. In de tweede helft werd het veldspel slechter en dat gaf de bezoekers hoop. Die sloegen twee keer toe via Jonathan Opoku en Oussama Darfalou.

58 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > VVV-Venlo

Live meepraten in de Eredivisie: RKC Waalwijk - VVV-Venlo (Voetbalzone VVV-Venlo)
Zes magische minuten van VVV maken einde aan dramatische uitreeks (Voetbalzone VVV-Venlo)