RSS FeedsOud-Ajacied Dolberg trefzeker voor Nice (Sport1 Voetbal)

24 januari 2020 22:57:04

Oud-Ajacied Dolberg trefzeker voor Nice (Sport1 Voetbal)

Kasper Dolberg heeft vrijdag gescoord voor Olympique Nice. De Deense oud-spits van Ajax bracht zijn elftal in de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes kort na rust op voorsprong: 1-0. Flavien Tait voorkwam in de 81e minuut met de 1-1 een nederlaag voor Rennes, dat in de Franse competitie op de derde plaats blijft staan. Voor Dolberg betekende het zijn zesde doelpunt dit seizoen in de competitie. Nice is de huidige nummer tien van Frankrijk.

56 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AC Milan wint voor derde keer op rij in Serie A (Sport1 Voetbal)
Kasper Dolberg van grote waarde voor Nice met zesde seizoenstreffer (Voetbalzone)