RSS FeedsLeicester blijft druk houden op Manchester City (Sport1 Voetbal)

22 januari 2020 23:25:52

Leicester blijft druk houden op Manchester City (Sport1 Voetbal)

Leicester City is in de Premier League van het Engelse voetbal nummer twee Manchester City tot op 3 punten genaderd. Dat deed het elftal van coach Brendan Rodgers door thuis van West Ham United te winnen, 4-1. De achterstand op koploper Liverpool blijft levensgroot. Halverwege leidde Leicester met 2-0, door doelpunten Harvey Barnes en Ricardo Pereira. Vlak na rust kwam West Ham dichterbij, door een benutte strafschop van Mark Noble. Ayoze PĂ©rez, ook van elf meter, maakte de 3-1. De Spanjaard scoorde twee minuten voor tijd nogmaals. Topschutter en international Jamie Vardy van de thuisclub viel kort voor rust geblesseerd uit. Tottenham klom naar de zesde plaats door de winst op Norwich, dat Tim Krul in het doel had staan. Het werd 2-1. De Zuid-Koreaan Son Heung-Min maakte in de slotfase het winnende doelpunt. Keeper Hugo Lloris maakte na maanden blessureleed zijn rentree bij de Londenaren.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ook Real Madrid wint moeizaam in Spaanse beker (Sport1 Voetbal)
United raakt steeds verder achterop (Sport1 Voetbal)