RSS FeedsLeonard ook door Mavs niet te stoppen (Sport1 Overig)

22 januari 2020 11:00:42

Leonard ook door Mavs niet te stoppen (Sport1 Overig)

Kawhi Leonard heeft LA Clippers met 110-107 langs Dallas Mavericks geleid. Leonard nam in Dallas 36 punten voor zijn rekening en het was al de zesde wedstrijd op een rij dat hij minimaal voor dertig punten tekende. The Clippers maakten het verschil in het tweede kwart, dat ze afsloten met een 60-49-voorsprong. In het derde kwart kwamen The Mavericks nog terug tot 67-64, maar verder dan dat mochten ze niet komen. Met nog zestien seconden te gaan miste Tim Hardaway Jr. namens de thuisploeg, bij een 108-105-achterstand, voor een gelijkmakende driepunter. De Mavericks, met in hun midden Luka Doncic die ook 36 punten maakte, zagen een reeks van vier overwinningen onderbroken worden. Bij de thuisploeg viel Dwight Powell in het eerste kwart uit met een achillespeesblessure.

19 viewsCategorie: Sport

Langlaufster Wigger ster van Jeugdspelen met dubbel goud voor thuispubliek (FOK! Sport)
Wielrenner Hermans maanden uitgeschakeld door botbreuken (Sport1 Overig)