RSS FeedsZoet verkijkt zich in minuut 122 op doorjagende tegenstander en komt héél goed weg (VoetbalPrimeur FC Utrecht)

22 januari 2020 07:48:03

Jeroen Zoet moest dinsdagavond bij terugkeer in Eindhoven behoorlijk aan de bak. De door PSV aan FC Utrecht verhuurde doelman keepte een half uurtje langer dan gepland: de Eredivisie-club ontdeed zich pas na verlenging van het dappere FC Eindhoven. Het had echter niet veel gescheeld of er waren zelfs penalty's nodig geweest. Zoet kwam héél goed weg in minuut 122, bij een 1-2 voorsprong...

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Van den Brom ziet beelden terug: `Ik krijg het hier koud van` (Soccernews.nl FC Utrecht)
Zoet vond tegengoal geen fout, Van den Brom heeft zorgen (FCUpdate.nl FC Utrecht)