RSS FeedsOlympique Lyon naar finale in Frans bekertoernooi (Sport1 Voetbal)

22 januari 2020 02:57:06

Olympique Lyon naar finale in Frans bekertoernooi (Sport1 Voetbal)

Olympique Lyon heeft zich geplaatst voor de finale van de Coupe de la Ligue, één van de twee bekertoernooien van Frankrijk. De formatie, zonder de langdurig geblesseerde Memphis Depay en met Kenny Tete op de bank, won in de halve finale na strafschoppen van Lille OSC. Invaller Loïc Remy van Lille dwong in blessuretijd strafschoppen af tegen Lyon. Hij zorgde in de 93e minuut voor de 2-2, nadat Lille in de eerste helft via Renato Sanches op 0-1 was gekomen en Lyon via Moussa Dembélé en Houssem Auoar op 2-1. Lyon begon goed aan de strafschoppenserie. Doelman Ciprian Tatarusanu stopte de inzet van Jonathan Bamba. Bij Lyon schoten Dembéle. Martin Terrier, Maxwel Cornet en Thiago Mendes allen raak. De misser van Lille-aanvaller Sanches bezorgde Olympique het ticket voor de finale. Daarin wacht de winnaar van het duel tussen Stade de Reims en Paris Saint-Germain.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

IJzersterk pact met Haaland en Ödegaard en schouderklopjes van Klopp (Voetbalzone)
Ten Hag: `Hij kan echt geweldig voetballen, maar hij moet het koppelen´ (Voetbalzone)