RSS FeedsChelsea geeft zege weg tegen tiental Arsenal (Sport1 Voetbal)

21 januari 2020 23:51:37

Chelsea geeft zege weg tegen tiental Arsenal (Sport1 Voetbal)

Chelsea heeft verzuimd de Londense derby tegen tien spelers van Arsenal te winnen. De wedstrijd op Stamford Bridge eindigde in 2-2. Chelsea blijft vierde in de Premier League op vijf punten van nummer drie Leicester City. Arsenal heeft tien punten minder dan Chelsea en staat tiende. Chelsea kwam in de eerste helft op voorsprong uit een strafschop van Jorginho. Kort daarvoor had David Luiz van Arsenal, tot afgelopen zomer nog speler van Chelsea, Tammy Abraham neergehaald. De Braziliaan moest met rood van het veld. Met een man meer kreeg Chelsea tal van kansen op de 2-0, maar verzuimde die te maken. In de 63e minuut werd Gabriel Martinelli bij een snelle counter van Arsenal goed geholpen door een uitglijder van verdediger N`Golo Kanté en schoof de gelijkmaker langs doelman Kepa Arrizabalaga. In de slotfase leek César Azpilicueta Chelsea alsnog de zege te bezorgen, maar Héctor Bellerín trok de stand voor een tweede keer gelijk met een fraai schot.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Utrecht pas in verlenging langs FC Eindhoven (Sport1 Voetbal)
Protegé van Frank de Boer richt zich op: `Ik ben niet boos op de club´ (Voetbalzone)