RSS FeedsFC Utrecht pas in verlenging langs FC Eindhoven (Sport1 Voetbal)

21 januari 2020 23:51:37

FC Utrecht pas in verlenging langs FC Eindhoven (Sport1 Voetbal)

FC Utrecht heeft zich met veel moeite geplaatst voor de kwartfinales van de KNVB-beker. De ploeg van coach John van den Brom won na verlenging met 2-1 bij FC Eindhoven. Utrecht treft in de kwartfinale de winnaar van het duel tussen de IJsselmeervogels en Go Ahead Eagles. Een verlenging was noodzakelijk nadat het duel na negentig minuten in 1-1 was geƫindigd. Samy Bourard had de thuisploeg op 1-0 gebracht in de eerste helft. Issah Abass zorgde na rust voor de gelijkmaker. Pas in de verlenging kreeg de nummer 7 uit de eredivisie goede kansen het duel alsnog naar zich toe te trekken tegen de nummer 13 uit de Keuken Kampioen Divisie. Invaller Jean-Christophe Bahebeck schoot een voorzet van Leon Guwara via de binnenkant paal binnen en voorkwam een beslissing via de strafschoppenserie.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Bekerduel Fortuna - Feyenoord volgende week dinsdag hervat (Sport1 Voetbal)
Chelsea geeft zege weg tegen tiental Arsenal (Sport1 Voetbal)