RSS FeedsNapoli klopt Lazio in Italiaanse beker (Sport1 Voetbal)

21 januari 2020 23:18:32

Napoli klopt Lazio in Italiaanse beker (Sport1 Voetbal)

Napoli heeft ten koste van Lazio de laatste vier bereikt in het Italiaanse bekertoernooi. De nummer elf van de Serie A versloeg op eigen veld de nummer drie met 1-0. Voor het onttroonde Lazio was het een zeldzame nederlaag. De laatste verliespartij in de competitie werd eind september geïncasseerd bij Internazionale (1-0). In de eerste helft gebeurde meteen van alles in Stadio San Paolo. Lorenzo Insigne opende al in de tweede minuut de score voor Napoli. Kort daarna miste Ciro Immobile namens Lazio een strafschop. De topscorer van de Serie A gleed uit bij het nemen van de penalty, waardoor de bal ruim over de lat zeilde. In de negentiende minuut moest Napoli met tien man verder na de tweede gele kaart voor Elseid Hysaj. Zes minuten later moest ook Lucas Leiva bij Lazio het veld verlaten na zijn tweede gele kaart. Met tien tegen tien slaagde Lazio er niet in om de gelijkmaker te produceren.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Arbiter Blom: buitenspel beoordelen kon niet meer (Sport1 Voetbal)
FC Utrecht viert feest in Eindhoven na doelpunt in minuut 112 (Voetbalzone)