RSS FeedsJuventus wint dankzij Ronaldo-show (Sport1 Voetbal)

20 januari 2020 10:28:10

Juventus wint dankzij Ronaldo-show (Sport1 Voetbal)

Juventus heeft in de Serie A de koppositie verstevigd. De titelverdediger profiteerde van het puntenverlies van concurrent Internazionale eerder op zondag bij Lecce (1-1). Juventus, met Matthijs de Ligt als basisspeler, versloeg op eigen veld subtopper Parma met 2-1. Cristiano Ronaldo scoorde twee keer voor de thuisclub. Juve is nu vier punten los van nummer twee Inter. Vlak voor de rust kwam het aandringende Juventus op voorsprong. Ronaldo trof doel met een van richting veranderd schot. Het was alweer de zevende opeenvolgende competitiewedstrijd waarin de Portugese sterspeler tot scoren kwam. Met een rake kopbal tekende invaller Andreas Cornelius, die Ronaldo aftroefde in een luchtduel, in de 55e minuut voor de verrassende gelijkmaker. Kort daarna zette Ronaldo, op aangeven van Paulo Dybala, Juventus met zijn zestiende competitietreffer opnieuw op voorsprong (2-1). De thuisploeg en met name de ijverige Ronaldo verzuimden daarna de score verder uit te bouwen.

17 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Benauwde zege Barça bij debuut coach Setién (Sport1 Voetbal)
`Koude douche voor diegenen die een derde komst van Cruijff hadden verwacht´ (Voetbalzone)