RSS FeedsAntwerp klopt Cercle ondanks dramatische start (Sport1 Voetbal)

19 januari 2020 17:03:41

Antwerp klopt Cercle ondanks dramatische start (Sport1 Voetbal)

Antwerp heeft zich in de uitwedstrijd tegen Cercle Brugge nog kunnen herstellen van een dramatische start. Al na 10 seconden kreeg de ploeg een strafschop tegen en in de zevende minuut verdween verdediger Wesley Hoedt met rood naar de kant. Desondanks won Antwerp met 2-1. Bij de eerste de beste aanval kreeg de thuisclub, hekkensluiter in de Jupiler Pro League, een penalty. Die werd benut door Kevin Hoggas. Een paar minuten later hield Hoedt de doorgebroken Dylan de Belder tegen en mocht Antwerp met tien man verder. De ploeg van coach Laszlo Bölöni liet zich niet ontmoedigen. Al in de 13e minuut maakte Lior Refaelov gelijk. Tien minuten na rust zette Alexis De Sart de gasten op een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Antwerp heeft nu evenveel punten (42) als AA Gent, dat zaterdag met 3-1 won van Excelsior Moeskroen en de eerste belager is van Club Brugge. De koploper (49 punten) gaat zondagavond op bezoek bij Anderlecht.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Adil Auassar woest na Ajax - Sparta: `Kan me geen reet schelen, ik zweer het´ (Voetbalzone)
Ajax ontsnapt aan puntenverlies in ArenA (Sport1 Voetbal)