RSS FeedsUitslag Ajax - Sparta (FOK! Sport)

19 januari 2020 16:39:18

Uitslag Ajax - Sparta (FOK! Sport)

Ajax is zondagmiddag met de schrik vrijgekomen in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De koploper van de Eredivisie boekte een 2-1 overwinning, dankzij treffers van Donny van de Beek en Ryan Gravenberch. Sparta trof liefst driemaal de paal in de Johan Cruijff ArenA en werd met name in het laatste kwart van de wedstrijd erg dreigend. Ajax profiteerde evenwel van de nederlaag die belager AZ zaterdag leed tegen Willem II en slaat een gat van zes punten met de nummer twee. Smet op de zege was het uitvallen van Hakim Ziyech in de tweede helft; de ernst van zijn blessure is nog onduidelijk.

26 viewsCategorie: Sport

Shorttrackster Velzeboer 7e op Jeugdspelen (FOK! Sport)
Vermoedelijke uitbraakpoging gevangenis Zutphen (Metronieuws Sport)