RSS FeedsUnnerstall verlaat Venlo met frustraties (Sport1 Voetbal)

19 januari 2020 16:14:26

Unnerstall verlaat Venlo met frustraties (Sport1 Voetbal)

Lars Unnerstall had zich een leukere terugkeer voorgesteld. De doelman van PSV speelde zondag ternauwernood met 1-1 gelijk bij VVV-Venlo, zijn vorige werkgever. `Ik denk dat we in de eerste helft al op 3-0, misschien 4-0 hadden kunnen staan. We speelden echt heel goed, hadden heel veel kansen en ook verdedigend was het goed`, vond de Duitse doelman. Na een overtreding van Olivier Boscagli kwam VVV halverwege de tweede helft via een benutte strafschop van Johnatan Opoku op voorsprong. `Ik zat er nog aan met de punt van mijn schoen. Helaas was het te weinig`, aldus Unnerstall, die aanvoerder Denzel Dumfries in blessuretijd de 1-1 binnen zag koppen. Die gelijkmaker zorgde ook bij Dumfries niet voor vreugde. `We maken het onszelf zo moeilijk. We hadden het voor rust al lang af moeten maken. Je ziet dat we het wel kunnen. Je moet tot het einde doorgaan, altijd`, zei hij.

24 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Koning baalt bij debuut als trainer VVV (Sport1 Voetbal)
`Scouts van PL-club zijn vandaag in het stadion voor Summerville´ (Voetbalzone)