RSS FeedsDe Koning baalt bij debuut als trainer VVV (Sport1 Voetbal)

19 januari 2020 16:14:26

De Koning baalt bij debuut als trainer VVV (Sport1 Voetbal)

Hans de Koning had vooraf bij zijn debuut als trainer van VVV-Venlo voor een gelijkspel getekend in de wedstrijd tegen PSV (1-1). Na afloop dacht hij er anders over. `Ik heb er wel de pest over in. We waren zo dichtbij. De teleurstelling bij de jongens is enorm groot`, aldus de coach, die VVV voor de eredivisie moet zien te behouden. VVV kwam halverwege de tweede helft op voorsprong door een benutte strafschop van Johnatan Opoku. PSV-aanvoerder Denzel Dumfries maakte in blessuretijd gelijk. PSV was in de eerste helft de betere ploeg en liet veel kansen liggen. De Koning: `Als je realistisch bent, moet je met een punt tevreden zijn. Een hartstikke groot compliment voor de tweede helft. We waren toen aan de bal veel zuiniger dan in de eerste helft en zijn nauwelijks in gevaar geweest.`

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV-trainer Faber geniet van onbevangen Madueke (Sport1 Voetbal)
Unnerstall verlaat Venlo met frustraties (Sport1 Voetbal)