RSS FeedsAC Milan in blessuretijd langs Udinese (Sport1 Voetbal)

19 januari 2020 15:06:51

AC Milan in blessuretijd langs Udinese (Sport1 Voetbal)

Zlatan Ibrahimovic wacht na zijn rentree bij AC Milan nog op zijn eerste treffer in San Siro. De Zweedse spits won met zijn ploeg zondag wel van Udinese: 3-2. De winnende treffer werd diep in blessuretijd gemaakt door de Kroaat Ante Rebic. Bij rust keek de thuisploeg tegen een 1-0-achterstand aan. De Deen Jens Stryger Larsen had gescoord voor de ploeg met Bram Nuytinck in de basis en Hidde ter Avest als late invaller. Rebic en Theo Hernandez zetten Milan op voorsprong maar vijf minuten voor tijd maakte Kevin Lasagna weer gelijk: 2-2. Dat leek de eindstand tot Rebic in de derde minuut van de extra tijd zijn ploeg alsnog aan drie punten hielp. Milan, dat sinds de komst van Ibrahimovic nog niet verloor, staat achtste in de Serie A.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Degradatiekandidaat Mallorca haalt uit tegen Valencia (Sport1 Voetbal)
In de wandelgangen: Liverpool schrikt wakker en komt nu al in actie (Voetbalzone)