RSS FeedsEibar verrast Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)

18 januari 2020 23:27:25

Eibar verrast Atlético Madrid (Sport1 Voetbal)

Atlético Madrid heeft de tweede tegenslag in korte tijd moeten verwerken. Na de nederlaag tegen Real Madrid in de strijd om de Spaanse Supercup, volgde zaterdag een nederlaag in de competitie. Het laaggeklasseerde Eibar was met 2-0 te sterk voor het team van coach Diego Simeone. De Argentijn Esteban Burgos opende in de 10e minuut de score. Aan het einde van de tweede helft stelde middenvelder Edu Expósito de overwinning met een tweede treffer veilig. Atlético moet zich door het verlies richten op het verdedigen van de derde plaats. Koploper Real Madrid heeft nu acht punten meer en ook FC Barcelona kan zondag bij winst op Granada de voorsprong op Atlético tot acht punten vergroten.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

AZ-coach Slot: Willem II zet agressiever druk dan andere ploegen (Sport1 Voetbal)
AZ-aanvoerder Koopmeiners: we hadden de controle moeten houden (Sport1 Voetbal)