RSS FeedsCasemiro helpt Real Madrid langs Sevilla, Luuk de Jong scoort (Sport1 Voetbal)

18 januari 2020 18:16:30

Casemiro helpt Real Madrid langs Sevilla, Luuk de Jong scoort (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft zaterdag voor eigen publiek moeizaam gewonnen van Sevilla: 2-1. De ploeg van trainer Zinedine Zidane heeft nu drie punten meer dan FC Barcelona, dat zondagavond Granada ontvangt. Casemiro eiste de hoofdrol op bij Real, dat vorige week de Spaanse Supercup won. Na een fraai hakje van Luka Jovic zette de Braziliaanse middenvelder zijn team met een stiftje op voorsprong. De gelijkmaker kwam in de 64e minuut op naam van Luuk de Jong. De Oranje-international schoot met een harde trap over de grond, met links, knap raak. Voor rust was De Jong, die nu op drie doelpunten in de competitie staat, ook al trefzeker. Zijn kopdoelpunt werd echter afgekeurd omdat Nemanja Gudelj in het strafschopgebied Eder Militão bij een hoekschop iets te opzichtig blokte. Kort na de gelijkmaker van De Jong bracht Casemiro de Madrilenen weer aan de leiding. Dit keer scoorde hij met zijn hoofd na een voorzet van Lucas Vázquez. Sevilla, dat op de vierde plaats staat, kwam die tegenslag niet meer te boven. Voor Julen Lopetegui was het een bijzonder duel. De trainer van Sevilla keerde voor het eerst terug in Santiago Bernabeu sinds zijn ontslag bij Real Madrid in oktober 2018.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Scorende Luuk de Jong en Sevilla balen na visite aan Real Madrid (Voetbalzone)
Kaj zegt sorry voor 'domme fouten' (Metronieuws Voetbal)