RSS FeedsFrankfurt wint met doelpunt Dost bij ploeg Schreuder (Sport1 Voetbal)

18 januari 2020 17:59:10

Frankfurt wint met doelpunt Dost bij ploeg Schreuder (Sport1 Voetbal)

Bas Dost heeft Eintracht Frankfurt bij de hervatting van de Bundesliga aan een overwinning bij TSG Hoffenheim geholpen. De Nederlandse spits, eindelijk verlost van liesklachten, opende in de 18e minuut de score. Kostas Stafylidis bracht de thuisploeg van trainer Alfred Schreuder kort na rust op gelijke hoogte, maar de Amerikaan Timothy Chandler bezorgde Frankfurt met zijn doelpunt in de 62e minuut de winst: 1-2. Dost kroop bij een voorzet vanaf de rechterkant van Mijat Gacinovic voor zijn bewaker en tikte zijn vijfde doelpunt van dit seizoen binnen. In de laatste wedstrijd voor de winterstop, tegen SC Paderborn, had de spits ook al gescoord. Desondanks verloor Frankfurt toen met 2-1. Dankzij de winst bij Hoffenheim klom Frankfurt naar de elfde plek in de Bundesliga met 21 punten. Hoffenheim blijft de nummer 8 met 27 punten.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Gratis tampons voor Engelse scholieren (Metronieuws Voetbal)
Dortmund van 1-3 naar 5-3 dankzij hattrick invaller Haland (Sport1 Voetbal)