RSS FeedsImmobile leidt Lazio met hattrick naar elfde zege op rij (Sport1 Voetbal)

18 januari 2020 17:20:20

Immobile leidt Lazio met hattrick naar elfde zege op rij (Sport1 Voetbal)

Lazio heeft de elfde overwinning op rij geboekt in de Italiaanse voetbalcompetitie. De Romeinse ploeg van trainer Simone Inzaghi versloeg Sampdoria in het Stadio Olimpico met 5-1 en blijft daardoor in het spoor van koploper Juventus en Internazionale, die respectievelijk drie punten en één punt meer hebben. Ciro Immobile maakte in Rome een hattrick. De Italiaanse spits voerde zijn totaal dit seizoen op naar 23 doelpunten. Hij had daar negentien wedstrijden voor nodig. Lazio stond na 20 minuten al met 3-0 voor, door doelpunten van Felipe Caicedo en twee van Immobile, de eerste uit een strafschop. In de tweede helft voerden invaller Bastos en opnieuw Immobile, weer uit een strafschop, de score verder op.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Proefkonijnen van buis na ophef Kaj van der Ree (Metronieuws Voetbal)
Debutant Haaland eist met hattrick hoofdrol op bij comeback Dortmund (Voetbalzone)