RSS FeedsNorwich City beëindigt zegereeks Leicester City (Sport1 Voetbal)

14 december 2019 18:22:59

Norwich City beëindigt zegereeks Leicester City (Sport1 Voetbal)

Leicester City is er in de Premier League niet in geslaagd de zegereeks uit te breiden tot negen. Leicester, de nummer 2, kwam thuis tegen Norwich City niet verder dan 1-1. Norwich City nam na 26 minuten verrassend de leiding via Teemu Pukki. Vijf minuten voor tijd kwam Leicester op 1-1 via een eigen doelpunt van Norwich-keeper Tim Krul. De Nederlandse doelman viel echter weinig aan te rekenen: Jamie Vardy kopte de bal na een hoekschop in en via de uitgestoken armen van Krul ging de bal in het doel. Leicester was bezig aan een sterke serie. De laatste zeven duels in het eigen King Power-stadion werden allemaal gewonnen. Door het puntenverlies is de voorsprong van Liverpool, dat eerder op de dag met 2-0 won van Watford, tien punten.

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Alexander Isak is kwelgeest van Barcelona bij generale voor Clásico (Goal.com)
Zegereeks Leicester City ten einde; Chelsea lijdt tweede nederlaag op rij (Goal.com)