RSS FeedsBarcelona verliest punten tegen Real Sociead (Sport1 Voetbal)

14 december 2019 18:13:38

Barcelona verliest punten tegen Real Sociead (Sport1 Voetbal)

FC Barcelona heeft punten verloren in de aanloop van de topper van woensdag tegen Real Madrid. Frenkie de Jong en zijn ploeggenoten bleven in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad steken op een gelijkspel: 2-2. Real Sociedad kwam in de twaalfde minuut op voorsprong door een benutte strafschop van Mikel Oyarzabal. Antoine Griezmann maakte vlak voor rust gelijk. De Fransman juichte niet na een mooi stiftballetje, uit respect voor de club waar hij zijn loopbaan begon. Luis Suárez tekende in de 49e minuut voor 1-2. Alexander Isak, vorig seizoen vaak trefzeker bij Willem II, maakte in de 62e minuut gelijk voor Real Sociedad. De Jong speelde de hele wedstrijd voor Barcelona. Real Madrid kan zondag de koppositie van La Liga veroveren. De club neemt een voorsprong van twee punten op Barcelona als het Valencia verslaat.

27 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Alexander Isak is kwelgeest van Barcelona bij generale voor Clásico (Voetbalzone)
Zegereeks Leicester City ten einde; Chelsea lijdt tweede nederlaag op rij (Voetbalzone)