RSS FeedsSalah schiet Liverpool naar zege op Watford (Sport1 Voetbal)

14 december 2019 15:58:18

Salah schiet Liverpool naar zege op Watford (Sport1 Voetbal)

Liverpool heeft dankzij twee treffers van Mohamed Salah voor de achtste keer op rij gewonnen in de Premier League. De Engelse koploper liep door de zege op hekkensluiter Watford (2-0) uit naar elf punten voorsprong op Leicester City. De nummer twee speelt later op zaterdag tegen Norwich City. Liverpool begon de wedstrijd met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis. Coach Jürgen Klopp zag in de tweede helft Wijnaldum uitvallen met op het oog een knieblessure. De 29-jarige international werd kort behandeld op het veld, maar moest zich laten wisselen. Salah schoot Liverpool in de eerste helft op voorsprong na een pass van Sadio Mané. Kort daarvoor miste Abdoulaye Doucouré een grote kans voor Watford. Ook Ismaïla Sarr verzuimde nog voor rust te scoren voor de bezoekende club. In de tweede helft belandde een corner van Watford op de paal. Een mislukt schot van Divock Origi in de 90e minuut kwam terecht bij Salah, die met een hakje door de benen van een verdediger de wedstrijd besliste.

25 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Barcelona start in Reale Arena met De Jong én eindelijk herstelde back (Goal.com)
Ruzie tijdens klimaattop in Madrid (Metronieuws Voetbal)