RSS FeedsVeltman afgemaakt na tegengoal Ajax: 'Hoe lang blijven we dat zeggen?' (VoetbalPrimeur SC Cambuur)

10 december 2019 22:02:08

Ajax heeft het heel moeilijk tegen Valencia. Na 45 minuten staat het 0-1 in de Johan Cruijff Arena en zijn de Amsterdammers virtueel uitgeschakeld. Aan de tegengoal van Rodrigo ging knullig verdedigen van Joël Veltman vooraf. Hij is dan ook de klos op social media.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > SC Cambuur

LIVE: Ajax met achterstand de rust in en moet in de tweede helft achtervolgen (VoetbalPrimeur SC Cambuur)
LIVE: Ajax op jacht naar de gelijkmaker in tweede helft, Dest vervangt Álvarez (VoetbalPrimeur SC Cambuur)