RSS FeedsLiverpool groepswinnaar, ook Napoli door (Sport1 Voetbal)

10 december 2019 21:08:03

Liverpool groepswinnaar, ook Napoli door (Sport1 Voetbal)

Red Bull Salzburg heeft in poule E van de Champions League niet kunnen stunten tegen titelhouder Liverpool. De Oostenrijkse ploeg gaf voor eigen publiek de Engelse koploper bijna een uur lang goed partij. Dankzij treffers binnen twee minuten van Naby Keïta en Mohamed Salah kwam het toch nog goed voor de ploeg van de basisspelers Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum: 0-2. Arbiter Danny Makkelie leidde het enerverende duel in goede banen. Napoli bereikte voor de derde keer de knock-outfase. De Italiaanse club versloeg op eigen veld KRC Genk met 4-0. De Pool Arek Milik scoorde voor de rust drie keer, met dank aan de debuterende doelman Maarten Vandevoordt. De tiener blunderde al in de derde minuut bij het uitverdedigen, waarna de oud-Ajacied simpel de score kon openen. Dries Mertens benutte na de rust een strafschop. Liverpool eindigde op 13 punten, gevolgd door Napoli met 12, Salzburg met 7 en Genk met 1 punt.

22 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ten Hag: nu moeten we het afmaken (Sport1 Voetbal)
Johan Derksen voorziet grote problemen voor Ajax: `Een geweldige aderlating` (Goal.com)