RSS FeedsPröpper scoort voor Brighton (Sport1 Voetbal)

8 december 2019 20:04:16

Pröpper scoort voor Brighton (Sport1 Voetbal)

Davy Pröpper heeft met een doelpunt bijgedragen aan het gelijkspel van Brighton & Hove Albion tegen Wolverhampton Wanderers (2-2). Hij kopte zijn ploeg in de slotfase van de eerste helft op voorsprong (2-1). Neal Maupay maakte gelijk (1-1) voor Brighton & Hove Albion. Diogo Jota tekende voor beide doelpunten van Wolverhampton Wanderers. Alireza Jahanbakhsh mocht halverwege de tweede helft invallen bij de thuisploeg uit Brighton. De oud-aanvaller van AZ en NEC kreeg voor het eerst dit seizoen speeltijd in de Premier League. Wolverhampton staat zesde in de Premier League met net zo veel punten als nummer vijf Manchester United. Brighton & Hove Albion is de nummer twaalf van de ranglijst.

56 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Advocaat ziet ´veelbelovend´ Feyenoord (Telesport Voetbal)
`Toptransfer van gewilde Nathan Aké hangt af van één ontwikkeling` (Goal.com)