RSS FeedsLeicester met Vardy in vorm wint van Aston Villa (Sport1 Voetbal)

8 december 2019 17:45:11

Leicester met Vardy in vorm wint van Aston Villa (Sport1 Voetbal)

Leicester City blijft de belangrijkste uitdager van koploper FC Liverpool. De landskampioen van 2016 vestigde in de gewonnen uitwedstrijd tegen Aston Villa (1-4) een clubrecord. Leicester won de achtste competitiewedstrijd op een rij. Jamie Vardy vierde zijn vijftiende en zestiende competitietreffer. Kelechi Iheanacho en Jonny Evans maakten de overige doelpunten voor Leicester in Birmingham. Jack Grealish scoorde in blessuretijd van de eerste helft bij een achterstand van 2-0 voor Aston Villa, waarvoor Anwar El Ghazi de hele wedstrijd speelde. Nummer twee Leicester heeft acht punten minder dan Liverpool, dat zaterdag eenvoudig won van Bournemouth (3-0). Manchester City staat derde. De kampioen verloor zaterdag van Manchester United (1-2) en heeft al 14 punten minder dan Liverpool. Jetro Willems won met Newcastle United voor eigen publiek van Southampton (2-1). Federico Fernández maakte in de 87e minuut het beslissende doelpunt voor de thuisploeg. Sheffield United was met 2-1 te sterk voor Norwich City. Enda Stevens en George Baldock passeerden doelman Tim Krul namens de nummer acht van de Premier League.

61 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Leicester City verstevigt tweede plaats; Newcastle buigt achterstand om (Voetbalzone)
`Japanse Messi´ neemt Barcelona-fans niets kwalijk: `Ze moeten mij zo zien´ (Voetbalzone)