RSS FeedsJoaquín maakt snelle hattrick voor Real Betis (Sport1 Voetbal)

8 december 2019 16:28:00

Joaquín maakt snelle hattrick voor Real Betis (Sport1 Voetbal)

Joaquín heeft Real Betis aan de thuiszege op Athletic Club uit Bilbao geholpen (3-2). De 38-jarige spits scoorde driemaal in de eerste twintig minuten van de wedstrijd. Joaquín is nu de oudste speler met een hattrick in La Liga achter zijn naam. Slechts zes spelers scoorden ook driemaal in de eerste twintig minuten van een competitiewedstrijd op het hoogste niveau in Spanje. Cristiano Ronaldo presteerde dat vier jaar geleden als laatste. Iñaki Williams benutte vlak voor rust een strafschop voor Athletic Club. Yuri Berchiche leidde met een treffer in de 75e minuut een spannende slotfase in.

36 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ramselaar kroont zich tot matchwinnaar tegen Groningen (Telesport Voetbal)
SC Heerenveen schrikt niet van werelddoelpunt Spierings en verslaat RKC (Voetbalzone)