RSS FeedsClub Brugge slaat in slotfase toe (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 23:09:44

Club Brugge slaat in slotfase toe (Sport1 Voetbal)

Club Brugge heeft de voorsprong op AA Gent aan kop van de Belgische competitie geconsolideerd. De ploeg van aanvoerder Ruud Vormer trok de uitwedstrijd tegen STVV in de slotfase naar zich toe. Op aangeven van Vormer tekende Federico Ricca voor de winnende treffer: 1-2. De thuisclub uit Sint-Truiden was in de 20e minuut op voorsprong gekomen via Yohan Boli. Éder Balanta bracht Club Brugge kort voor rust langszij. Dankzij de goal van Ricca hield Club Brugge aan kop van de ranglijst zeven punten voorsprong op AA Gent, dat met 2-0 won van Zulte Waregem. De Oekraïners Roman Bezoes en Roman Jaremtsjoek maakten de doelpunten. De dolende landskampioen Racing Genk boekte bij Cercle Brugge weer eens een overwinning: 1-2. Club Brugge sluit woensdag de groepsfase van de Champions League af met een thuiswedstrijd tegen Real Madrid.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Lazio brengt Juventus eerste nederlaag toe (Sport1 Voetbal)
Van Bommel: deze zege helpt wel (Sport1 Voetbal)