RSS FeedsLazio brengt Juventus eerste nederlaag toe (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 23:09:44

Lazio brengt Juventus eerste nederlaag toe (Sport1 Voetbal)

Juventus heeft de eerste nederlaag van het seizoen in de Serie A moeten incasseren. In Rome ging de landskampioen met 3-1 onderuit tegen Lazio. Internazionale blijft daardoor koploper in Italiƫ. Inter had vrijdag 0-0 gespeeld tegen AS Roma en heeft twee punten meer. Juventus, met Matthijs de Ligt in de basis, was nog wel op voorsprong gekomen in Rome. Ronaldo zette een fraaie aanval op met Rodrigo Bentancur en rondde die zelf af. Vlak voor rust kwam Lazio echter terug via Luiz Felipe. In de tweede helft schoot Sergej Milinkovic-Savic de thuisploeg op voorsprong. Hij nam een lange pass van Luis Alberto perfect aan in het duel met De Ligt en tikte de bal langs doelman Wojciech Szczesny. Juventus stond toen al met tien man na een rode kaart voor Juan Cuadrado. Ciro Immobile kreeg een uitgelezen kans om Lazio vanaf 11 meter op een grotere marge te zetten. De Italiaanse spits faalde echter. Invaller Felipe Caicedo bepaalde de eindstand in de blessuretijd alsnog op 3-1.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Barcelona met fraaie goals langs Mallorca (Sport1 Voetbal)
Club Brugge slaat in slotfase toe (Sport1 Voetbal)