RSS FeedsAtalanta in blessuretijd langs Verona (Sport1 Voetbal)

7 december 2019 17:18:28

Atalanta in blessuretijd langs Verona (Sport1 Voetbal)

Atalanta heeft in de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona diep in blessuretijd de zege gegrepen. De ploeg van de Nederlanders Hans Hateboer en Marten de Roon won met 3-2 dankzij een treffer van de Berat Djimsiti. Atalanta blijft met 28 punten de nummer zes in de Serie A. Coach Gian Piero Gasperini begon met Hateboer in de basis. De Roon startte op de bank en kwam in de tweede helft in de ploeg. Atalanta moest twee keer terugkomen van een achterstand. Beide keren had Samuel Di Carmine de bezoekers op voorsprong gebracht. In de eerste helft zorgde Ruslan Malinovski voor de gelijkmaker. In de tweede helft schoot LuĂ­s Muriel Atalanta op 2-2 vanaf elf meter. In de extra tijd bezorgde Djimsiti de thuisploeg alsnog de drie punten. Verona eindigde de wedstrijd met tien spelers, omdat de Pool Pawel Dawidowicz zijn tweede gele kaart kreeg.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Heung-Min Son scoort na solo vanaf eigen zestien: `Beste individuele goal ooit´ (Voetbalzone)
Atalanta laat langs Verona, heerlijke treffer Malinovski (Telesport Voetbal)