RSS FeedsDepay maakt het verschil voor Lyon (Sport1 Voetbal)

6 december 2019 23:07:50

Depay maakt het verschil voor Lyon (Sport1 Voetbal)

Mede door twee treffers van Memphis Depay heeft Lyon in de Franse competitie gewonnen van Nimes. De middenmoter won de uitwedstrijd met 4-0. De thuisclub speelde de hele tweede helft met negen man. Al na 16 minuten opende Depay de score. De aanvoerder deed dat door een strafschop te benutten. Nimes speelde toen al met een man minder, na de rode kaart van Theo Valls in de vijfde minuut. Na 40 minuten moest nog een speler van de thuisclub vertrekken. Gaƫtan Paquiez kreeg in amper 2 minuten tijd twee keer de gele kaart. Na rust scoorde Depay opnieuw, nu op aangeven van landgenoot Kenny Tete. Houssem Aouar maakte nummer drie, na voorbereidend werk van Depay.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Inter speelt thuis gelijk tegen AS Roma (Sport1 Voetbal)
Internazionale en AS Roma zorgen voor weinig spektakel na beladen aanloop (Goal.com)