RSS FeedsUnited bezorgt Mourinho eerste nederlaag (Sport1 Voetbal)

4 december 2019 22:43:04

United bezorgt Mourinho eerste nederlaag (Sport1 Voetbal)

Manchester United heeft José Mourinho zijn eerste nederlaag als trainer van Tottenham Hotspur toegebracht. United won met 2-1, dankzij twee doelpunten van Marcus Rashford. Mourinho was van 2016 tot 2018 werkzaam bij ManUnited. Rashford zette United al in de zesde minuut op voorsprong na een fout van oud-Ajacied Davinson Sánchez. De Argentijnse keeper Paulo Gazzaniga reageerde ook niet goed op het verrassende schot in de korte hoek. Dele Alli maakte nog voor rust gelijk na een fraaie actie. Kort na rust nam United weer de leiding via een strafschop van Rashford, die zelf werd neergehaald door Moussa Sissoko. Rashford heeft dit seizoen al negen keer gescoord in vijftien duels. Mourinho werd op 20 november aangesteld en won sindsdien drie keer met de Spurs: in de Premier League van West Ham United (2-3) en Bournemouth (3-2) en in de Champions League van Olympiakos (4-2). In december van vorig jaar werd Mourinho ontslagen bij United, waar hij in 2017 de Europa League wist te winnen. In Stockholm werd Ajax in de finale met 2-0 verslagen.

38 viewsCategorie: Sport > Voetbal

‘Juventus zeer uitgesproken over aftakelende Cristiano Ronaldo’ (Voetbal4u.com)
Wilmots weg bij Iran: ´Afspraken zijn niet nagekomen´ (Telesport Voetbal)