RSS FeedsPalace wint nipt, maar raakt Van Aanholt kwijt (Sport1 Voetbal)

4 december 2019 13:47:17

Palace wint nipt, maar raakt Van Aanholt kwijt (Sport1 Voetbal)

Crystal Palace heeft de plek in de subtop van de Premier League verstevigd door op eigen veld een kleine zege te boeken op Bournemouth: 1-0. De thuisploeg speelde ruim zeventig minuten met een man minder. Mamadou Sakho werd bij Crystal Palace in de 19e minuut weggestuurd wegens een harde overtreding. Tien minuten later moest Patrick van Aanholt het veld verlaten met een blessure, vermoedelijk een hamstringblessure. Zonder Sakho bleef Palace gevaarlijk. Jeffrey Schlupp, uitgerekend de vervanger van Van Aanholt, maakte een kwartier voor tijd na een solo het doelpunt. Crystal Palace staat voorlopig op de vijfde plaats in de Premier League, boven Tottenham Hotspur, Arsenal en Manchester United. Die drie clubs komen woensdag nog in actie. Bournemouth, waar aanvoerder Nathan Aké de hele wedstrijd speelde en Arnaut Danjuma Groeneveld na een uur werd gewisseld, staat in de middenmoot: twaalfde.

8 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sportgala zonder Virgil, Max én Mathieu? (Telesport Voetbal)
Juve-middenvelder Khedira weer onder het mes (Sport1 Voetbal)