RSS FeedsArsenal komt ook in Europa niet tot winst (Sport1 Voetbal)

28 november 2019 23:20:17

Arsenal komt ook in Europa niet tot winst (Sport1 Voetbal)

Arsenal heeft voor de zevende keer op een rij niet weten te winnen. De thuiswedstrijd in de Europa League tegen Eintracht Frankfurt ging met 2-1 verloren door de ploeg van trainer Unai Emery. Pierre-Emerick Aubameyang zette Arsenal in de blessuretijd van de eerste helft, via de onderkant van de lat, nog op voorsprong, maar in de tweede helft ging het mis voor Arsenal. De Japanner Daichi Kamada maakte beide doelpunten voor de Duitsers; de 1-1 met zijn linkervoet en de 1-2 met rechts. `Emery out`, viel er vervolgens op veel bordjes te lezen die de fans van Arsenal toonden. Emery wacht al ruim een maand op een zege met Arsenal. Op 24 oktober werd Guimarães nog verslagen en daarna volgden louter teleurstellende resultaten. In de Premier League kwam Arsenal thuis tegen Crystal Palace (2-2), Wolverhampton Wanderers (1-1) en Southampton (2-2) niet verder dan een gelijkspel. In de Europa League zijn de gevolgen te overzien: Arsenal leidt groep F nog altijd met tien punten.

20 viewsCategorie: Sport > Voetbal

PSV klaar in Europa na compleet demasqué in Lissabon (Voetbalzone)
PSV na verlies bij Sporting ook klaar in Europa (Sport1 Voetbal)