RSS FeedsFantastische goal krijgt Cillessen in blessuretijd op de knieën (FCUpdate.nl Valencia)

24 november 2019 09:26:42

Valencia is er zaterdag niet in geslaagd aan te haken bij de top van de Spaanse competitie. Op bezoek bij Real Betis ging de Zuid-Spaanse club met 2-1 onderuit. Het winnende doelpunt werd in blessuretijd gemaakt door Sergio Canales, die met een zeer fraaie vrije trap Jasper Cillessen verschalkte.

37 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Primera Division > Valencia

Win kaarten voor de beslissende wedstrijd in Groep H tussen Ajax en Valencia (Voetbalzone Valencia)
Valencia en Cillessen treuren na schitterende vrije trap in minuut 94 (Voetbalzone Valencia)