-
-
-
-
-
-
- Belgie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Waarom het keukenpersoneel niet altijd de chef-kok moet volgen (De Standaard Online) |
19 november 2019 16:00:39 |
Waarom het keukenpersoneel niet altijd de chef-kok moet volgen (De Standaard Online) |
Tweet Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? `Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu´, zei hij op het podium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee. |
29 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie |
Deze gemeenten hebben nog straten genoemd naar Leopold II en Cyriel Verschaeve (De Standaard Online) Hitlerfan riskeert jaar cel voor huis met nazisymbolen (De Standaard Online) |
blog comments powered by Disqus |