Headlinez Home  

RSS FeedsWaarom het keukenpersoneel niet altijd de chefkok moet volgen (De Standaard Online)

 
 

19 november 2019 14:58:03

 
Waarom het keukenpersoneel niet altijd de chefkok moet volgen (De Standaard Online)
 


Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? `Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu´, zei hij op het po­dium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee.


 
30 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie
 
Voetbalclub zet medewerker aan de deur na racistische opmerkingen over lokale CD&V-voorzitter (De Standaard Online)
Schrijver van `nazibriefje` krijgt geen straf (De Standaard Online)
 
 
blog comments powered by Disqus


Headlinez.nl
Het laatste nieuws verzameld op onderwerp, uit meer dan duizend nieuwsbronnen

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:

Registreren | WW Ophalen

Zoek:

Belgie


Copyright © 2008 - 2024 Indigonet Services B.V.. Contact: Tim Hulsen. Lees hier onze privacyverklaring.
Andere websites van Indigonet Services B.V.: Vacatures News Science Tweets Nachrichten