-
-
-
-
-
-
- Belgie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Waarom het keukenpersoneel niet altijd de chefkok moet volgen (De Standaard Online) |
19 november 2019 14:58:03 |
Waarom het keukenpersoneel niet altijd de chefkok moet volgen (De Standaard Online) |
Tweet Dé winnaar van de nieuwe Michelingids is Jan Tournier (38) van het Lommelse restaurant Cuchara, die als enige chef van één naar twee sterren promoveerde. Zijn geheim? `Als het rustig is, ga ik in mijn eentje aan een tafeltje zitten en eet ik het volledige menu´, zei hij op het podium. Maar wat als ook zijn personeel zijn voorbeeld zou volgen? Volgens Kamagurka is dat geen al te best idee. |
30 viewsCategorie: Algemeen > Buitenland > Europa > Belgie |
Voetbalclub zet medewerker aan de deur na racistische opmerkingen over lokale CD&V-voorzitter (De Standaard Online) Schrijver van `nazibriefje` krijgt geen straf (De Standaard Online) |
blog comments powered by Disqus |