RSS FeedsArgentinië in omstreden duel naast Uruguay (Sport1 Voetbal)

18 november 2019 22:42:10

Argentinië in omstreden duel naast Uruguay (Sport1 Voetbal)

De oefenwedstrijd tussen Argentinië en Uruguay is maandag onbeslist geëindigd: 2-2. In Tel Aviv opende spits Edinson Cavani van Paris Saint-Germain voor rust de score. Sergio Agüero maakte na ruim een uur spelen gelijk, waarna Luis Suárez Uruguay weer op voorsprong bracht. Ver in blessuretijd maakte Lionel Messi vanuit een strafschop gelijk. De wedstrijd in Israël was omstreden vanwege de onrustige situatie in de Gazastrook. De afgelopen dagen laaide het geweld tussen Israël en de Palestijnen weer op nadat een commandant van de extremistische beweging Islamitische Jihad door Israël was gedood. Volgens medische bronnen in Gaza zijn sindsdien 34 mensen gedood, van wie de helft burgers. Argentinië zou in aanloop naar het WK van 2018 een oefenwedstrijd spelen in Jeruzalem, maar die ging na protesten niet door. De wedstrijd in Tel Aviv was maandag met 30.000 toeschouwers uitverkocht. Lionel Messi deed de gehele wedstrijd mee bij Argentinië, net als Ajacied Nicolás Tagliafico.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Willian wil contract verlengen ondanks interesse Barça (Goal.com)
Denemarken grijpt na zenuwslopend duel felbegeerde EK-ticket (Voetbalzone)