RSS FeedsFrankrijk sluit af met bescheiden zege (Sport1 Voetbal)

18 november 2019 09:26:26

Frankrijk sluit af met bescheiden zege (Sport1 Voetbal)

Frankrijk heeft met een bescheiden zege van 2-0 in Tirana op Albanië de kwalificatiereeks voor het EK voetbal van 2020 afgesloten. Beide treffers vielen in de eerste helft. Corentin Tolisso en Antoine Griezmann scoorden voor Les Bleus, die voor het duel al zeker waren van deelname aan het EK en met 25 punten uit tien wedstrijden bovenaan eindigden in groep H. Het was de honderdste interland van Frankrijk met Didier Deschamps als bondscoach op de bank. Turkije, dat deelname voor het EK ook al had zekergesteld, sloot eveneens af in stijl door de laatste kwalificatiewedstrijd met 2-0 te winnen in en tegen Andorra. Enes Ünal maakte in de eerste helft binnen 5 minuten twee doelpunten, waarvan de tweede uit een strafschop. De Turken eindigden als tweede met 23 punten.

16 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ronaldo op jacht naar wereldrecord Ali Daei (Sport1 Voetbal)
Engeland wint ook laatste groepswedstrijd (Sport1 Voetbal)