RSS Feeds`Kale kletsī van Lieftink weer belangrijk voor GA Eagles (De Stentor Go Ahead Eagles)

18 november 2019 09:25:00

Elmo Lieftink was zondagmiddag tegen Telstar de uitblinker bij Go Ahead Eagles. De veldkapitein scoorde voor de vierde keer dit seizoen en nam de voor rust dolende Deventer ploeg in de tweede helft bij de hand naar twaalfde wedstrijd op rij zonder nederlaag (0-2).

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eerste Divisie > Go Ahead Eagles

Sportieve wraak Mendes Moreira niet genoeg voor zeldzame uitzege Excelsior (VoetbalPrimeur Go Ahead Eagles)
Fraaie ongeslagen serie GA Eagles is nog geen record (De Stentor Go Ahead Eagles)