RSS FeedsDen Bosch en Excelsior gelijk in nare sfeer (Sport1 Voetbal)

17 november 2019 17:09:41

Den Bosch en Excelsior gelijk in nare sfeer (Sport1 Voetbal)

In een door spreekkoren ontsierd duel hebben FC Den Bosch en Excelsior met 3-3 gelijkgespeeld. Scheidsrechter Laurens Gerrets moest het duel voor rust bij een 1-1-stand stilleggen nadat Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira vanaf de tribune met oerwoudgeluiden en andere racistische uitingen was begeleid. Het stond op dat moment 1-1 door een doelpunt van zijn ploeggenoot Rai Vloet en de gelijkmaker door RĂºben Rodrigues. Kort voor rust zette uitgerekend Mendes Moreira de Rotterdammers op voorsprong. Mats Deijl maakte na rust uit een strafschop gelijk. Via Stijn Meijer leek Excelsior toch op weg naar de winst in De Vliert, maar 6 minuten voor tijd bezorgde Rodrigues de thuisploeg alsnog een punt. Eerder op de dag had Go Ahead Eagles met 2-0 gewonnen bij Telstar. Elmo Lieftink en Julius Bliek bezorgden met hun doelpunten de ploeg uit Deventer de winst. Go Ahead staat vierde op vijf punten van koploper Cambuur dat zondag nog speelt tegen Almere City FC.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

FC Den Bosch en Excelsior delen punten in door racisme ontsierd duel (Voetbalzone)
Ethiopische atlete Letesenbet Gidey verbetert wereldrecord 15 km (Metronieuws Voetbal)