RSS FeedsRonaldo schittert met hattrick tegen Litouwen (Sport1 Voetbal)

14 november 2019 23:12:09

Ronaldo schittert met hattrick tegen Litouwen (Sport1 Voetbal)

Mede dankzij drie doelpunten van Cristiano Ronaldo heeft Portugal riant zicht op deelname aan het EK van 2020. De titelverdediger versloeg in Faro Litouwen met 6-0. Ronaldo opende in de zevende minuut de score door een strafschop te benutten. Een kwartier later zorgde de aanvaller van Juventus ook voor de 2-0. Kort na rust vergrootte Pizzi de marge. Niet veel later gevolgd door doelpunten van Gonçalo Paciência en Bernardo Silva: 5-0. Uiteraard kon Ronaldo niet achter blijven. In de 65e minuut trof hij nogmaals doel. Achter het reeds geplaatste Oekraïne bezetten de Portugezen de tweede plaats in groep B met 14 punten. Servië, met Ajacied Dusan Tadic, won van Luxemburg (3-2) en volgt op 1 punt. De Serven ontvangen in de laatste speelronde Oekraïne, terwijl Portugal een uitwedstrijd tegoed heeft tegen Luxemburg.

17 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Engeland in jubileumduel na ruime zege naar EK (Sport1 Voetbal)
Speculatie over toekomst Ibrahimovic: `Daar wil hij zijn loopbaan afsluiten` (Voetbalzone)