RSS FeedsOnherkenbaar Barça onderuit bij Granada (Sport1 Voetbal)

21 september 2019 23:09:18

Onherkenbaar Barça onderuit bij Granada (Sport1 Voetbal)

Barcelona heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de Primera División. De ploeg van Ernesto Valverde speelde helemaal niets klaar op bezoek bij Granada en verloor dan ook met 2-0. Al na een minuut keken De Blaugranas tegen een achterstand aan. Dat kwam niet meer goed. Ramon Azeez strafte een fout van Barça-nieuweling Júnior Firpo na 60 seconden keihard af. Voor rust kwam Barcelona niet tot kansen en daardoor moesten Lionel Messi en Ansu Fati als redders optreden. Het duo kwam aan het begin van de tweede helft in het veld, maar ook dat was niet de oplossing.  Firpo in de fout: [%fragment id=9829%] De Catalanen kwamen amper tot kansen en na een dik uur werd het nog erger voor de landskampioen. Álvaro Vadillo benutte namens Granada een door de VAR gegeven penalty. De promovendus wipt door de overwinning over Barça heen op de ranglijst. Na vijf wedstrijden hebben de Andalusiërs 10 punten en dat zijn er 3 meer dan Barcelona.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Passagiers cruise walgen van IJmuiden: 'Leek wel sociale woningbouw' (Metronieuws Voetbal)
Barcelona heeft off-day en verliest van nieuwe koploper LaLiga (Voetbalzone)